Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Soort sluiting
Polar 30 print vellen
Polar 35 print vellen
Prijs

Aluminium naambadge bedrukken

Aluminium naambadge met opdruk nodig?

Een aluminium naambadge geeft een extra uitstraling van uw bedrijf op een beurs, evenement of congres. Een aluminium naambadge straalt klasse uit en is zeer duurzaam. We kunnen de aluminium naam voorzien van het logo van uw bedrijf of het logo met een individuele persoonsnaam. De badge kan dus specifiek gemaakt worden. De naambadge van aluminium kan bevestigd worden aan de achterkant met een broche, speld met broche of magneetsluiting. Naambadges met een opdruk worden vaak gebruikt door gemeentes, banken en makelaars en op beurzen. Onze aluminium naambadges kunnen ook bedrukt worden door middel van een digitale print.

Aluminium naamkaartjes met logo bestellen

U kunt bij badgewereld.be de aluminium naambadge zeer eenvoudig bestellen. We hebben diversen modellen en uitvoeringen in ons assortiment. De naambadges worden zeer snel in België geleverd. De levertijd bedraagt 5-10 werkdagen. De naambadge wordt vaak voorzien van het bedrijfslogo om de herkenbaarheid te vergroten. Ook de naam van de medewerker moet duidelijk vermeld worden zodat gasten en klanten meteen de medewerker kunnen aanspreken, ze zien ook meteen de functie. De kans op verwarring is dan nihil. De combinatie van het bedrijfslogo en de naam van de medewerker op de naambadge werkt dus behalve herkenbaarheid ook klant tevredenheid en vertrouwen in de hand.

Bedrukte aluminium naambadge

We kunnen de aluminium naambadge in zeer hoge resolutie in 1 kleur, 2 kleuren, 3 kleuren of 4 kleuren bedrukken. Ook een digitale bedrukking op de aluminiumnaambadge is mogelijk. Al onze naambadges worden in een zeer hoge resolutie gedrukt met modernste machines en technieken. Voor de bevestiging van de aluminium naambadge heeft u de keuze uit een magneet, een broche of een klem -  broche combinatie. Maak zelf de keuze voor de wijze van bevestiging die het best bij uw wensen past. 

Bel mij terug!
Advies nodig?