Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Soort sluiting
Office 40 printvellen
Prijs

Badgehouder met doming

Naambadge houder met oprolbaar koord

Door middel van een naambadge houder met oprolbaar koord kun je vrij eenvoudig naambadges bij je dragen.

Een naambadge houder met oprolbaar koord is ideaal voor bijvoorbeeld PVC pasjesje badges of sleutels veilig en gemakkelijk bij de hand. Door het oprolbare koord heb je een groot bereik en is het zeer makkelijk om bijvoorbeeld de badge te scannen bij bijvoorbeeld een toegangscontrole

Skipashouder bedrukken

Bij Badgewereld.be hebben we diverse modellen skipashouders in ons assortiment. Deze zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Graag bedrukken we uw skipashouder snel en goedkoop in 1 tot 4 kleuren met uw bedrijfslogo. Behalve skipassen kunt u natuurlijk ook ander passen en badges bevestigen aan de skipas houder met opdruk. Een groot voordeel van de skipashouder is dat de pasjes en badges altijd onder handbereik zijn. Een ander groot voordeel is dat door middel van het gebruik van een skipashouder de pasjes minder snel verloren gaan.

Badgehouders bedrukken

Met een bedrukte badgehouder kunt u uw pas of een naambadge gewoon in de houder laten zitten. Vervolgens kunt u de badgehouder aan uw kleding vastmaken, bijvoorbeeld aan de zak van uw broek. Ook de herkenbaarheid van een medewerker kan vergroot worden door middel van een badgehouder, het pasje is  steeds in het zicht van uw klanten. Laat dus uw badgehouder bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsslogan en breng uw bedrijf extra onder de aandacht.
Succes gegarandeerd.

Bel mij terug!
Advies nodig?