Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Custom made naambadges

Badgewereld is een leverancier van hoogwaardige naambadges met bedrukking. Wij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van kaarthouders en het personaliseren ervan. Van houten naambadges met full colour bedrukking tot transparante budget naamkaarthouders, ons assortiment aan naambadges is enorm! Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een naambadge in eigen vorm te laten maken. Lever ons uw ontwerp aan en ons ontwerpteam gaat aan de slag om badges te maken die aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Wij kunnen de exclusieve naamkaartjes voorzien van een full colour bedrukking. Dit zorgt voor een luxe en professionele uitstraling waar uw bedrijf mee zal worden geassocieerd. Gepersonaliseerde kaarthouders mogen niet ontbreken tijdens beurzen of gewoon op kantoor.

Meer lezen >

Custom made naambadges bedrukken

Wilt u de custom made badges voorzien van individuele namen? Geen probleem! Laat ons uw wensen horen en ons ontwerpteam gaat meteen voor u aan de slag. Alvorens wij de naambadges daadwerkelijk gaan maken, sturen wij u eerst een digitaal voorstel toe. Zo kunt u zien hoe de naamkaartjes worden bedrukt en komt u niet voor verrassingen te staan. De custom made badges kunt u direct online bestellen via onze website. Het bestellen van bedrukte naambadges gaat gemakkelijk, snel en veilig. Heeft u de custom made naamkaartjes eerder nodig dan onze standaard levertijden? Neem contact met onze medewerkers op en zij regelen een spoedlevering voor u.

Meer lezen >

Naambadges in eigen vorm

Wanneer u de kaarthouders full colour bedrukt, creëert u exclusieve badges die zorgen voor herkenning en professionaliteit. Daarnaast komt uw logo duidelijk onder ogen waardoor uw bedrijf langer onder de aandacht zal blijven. Wij bieden een ruim assortiment en hebben daarom naamkaartjes geschikt voor iedere gelegenheid en voor iedere branche. Voor ons aanbod aan naambadges kunt u een kijkje nemen in onze webshop. Wij hebben alle bedrukte badges en kaarthouders onderverdeeld in diverse categorieën om het voor u als klant makkelijker en overzichtelijker te maken. Op onze website kunt u tevens een vrijblijvende offerte aanvragen voor één of meerdere producten, met of zonder bedrukking. Bij ons geldt hoe meer stuks u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs wordt. Het is dus voordelig om een groot aantal naambadges met logo te bestellen.

Meer lezen >

Meer lezen >