Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Soort sluiting
Prijs

Custom made naambadges bedrukken


Custom made naambadge bestellen

Naambadges in eigen vorm

Bent u op zoek naar een eigen ontwerp naambadge, een naambadge waar uw logo in de vorm verwerkt is, dan bent u bij badgewereld.be ook aan het goede adres. Bij Badgewereld.be vindt u een breed assortiment van badgehouders maar indien u een aparte wens heeft laat het onze medewerkers weten en we maken geheel vrijblijvend een passend voorstel voor u. Door een custom-made naambadge is het personeel nog beter herkenbaar. De naambadge in eigen ontwerp is een echte eye-catcher voor uw bedrijf

Custom made badges bestellen

Via badgewereld.be kunt u eenvoudig een naambadge naar uw eigen wens laten maken. Vanuit ons assortiment badgehouders kunt u zien wat we allemaal in ons naambadge assortiment hebben en vandaar uit kiest u de gewenste badgehouder. Afhankelijk van uw wensen stellen we een eigen ontwerp naambadge aan u voor.

Kaarthouders full colour bedrukken

De custom made kaarthouders zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen, kleuren en materialen. Er zijn dus tal van mogelijkheden om tot de juiste naambadge te komen. U kunt de kaarthouder in 1 tot 4  kleur bedrukken of voorzien van een full color bedrukking. Ook voor de bevestiging van de custommade naambadge heeft u de keuze uit een magneet, een extra sterke magneet, speld of een speld-clip combinatie. U kunt zelf aangeven welke soort sluiting uw wenst.De speld als sluiting wordt steeds minder gebruikt aangezien er steeds gaatjes in de kleding gemaakt moeten worden. De meest gekozen sluiting is dan ook de magneetsluiting. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de naambadge op zijn plaatst blijft. Voor de wat dikkere kleding hebben we de extra sterke magneetsluiting.

Bel mij terug!
Advies nodig?