Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Soort sluiting
Prijs

Doming badges personaliseren


Doming badge online bestellen

Doming naambadges bestellen

Ben u op zoek naar een Badgehouders met doming dan bent u bij badgewereld.be aan het juiste adres. Door een badge met doming te bestellen. Met een doming naambadge kunt u een Full colour naambadge maken, een echte eye-catcher! De domings woren gemaakt van een kwikvrije hars. Met betrekking tot het milieu neemt badgewereld.be haar verantwoordelijkheid.

Doming badges personaliseren

Een badgehouder met doming is erg praktisch en kan u vele voordelen opleveren. Zo ziet iedereen tijdens een beurs of bedrijfsbezoek uw logo en/of  bedrijfsnaam. Een badgehouder met doming hoeft helemaal niet duur te zijn. Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op bij badgewereld.be. Met een badgehouder bedrukt met doming krijgt uw bedrijf extra aandacht! De minimale aantallen zijn heel erg laag, vanaf 5 stuks kunt u deze reeds bij ons bestellen.

Waarom naam badge houden bestellen?

Door het dragen van een naambadge kan een bedrijf de herkenbaarheid van zijn werknemers verhogen richting gasten en klanten. Vele bedrijven passen dit reeds toe. Vooral in de Retail en Horeca worden veelvuldig badges met logo en naam ingezet. Door een naambadges wordt de drempel voor klanten om personeel aan te spreken verlaagt. De klanttevredenheid zal dan ook zeker stijgen door het gebruik van gepersonaliseerde naambadges.

Bel mij terug!
Advies nodig?