Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Levertijd
Prijs

Badgehouders bedrukken

Goedkope naambadges bestellen

Bij Badgewereld vindt u veel verschillende soorten badges. Wij hebben de naambadges onderverdeeld in diverse categorieën om het voor u als klant een stukje overzichtelijker te maken. In deze categorie vindt u naambadges die besteld kunnen worden tegen zeer lage prijzen. De goedkope badges zijn te gebruiken in veel verschillende werkvelden. Zo kunt u ze gebruiken in de supermarkt, op een beurs of gewoon op kantoor. Wanneer u ervoor kiest om de laaggeprijsde naamhouders te bedrukken met een logo en tekst, creëert u badges die professionaliteit en herkenning uitstralen. Onze naamkaarthouders zijn net als de bedrukking zelf van goede kwaliteit en gaan daarom nog lange tijd mee. Wij hebben naamkaartjes in diverse materialen en prijsklassen, met of zonder lanyard en met magneetsluiting of pinsluiting. Ook voor badgehouders kunt u bij ons terecht.

Bedrukte badges voor een lage prijs

Wij bieden u de optie om de badges geheel naar wens te ontwerpen. Zo kunt u de custom made naamkaarthouders inrichten naar de huisstijl van uw bedrijf. Wilt u uw eigen logo, webadres of naam van het personeel laten bedrukken? Geen enkel probleem! U heeft ook de mogelijkheid om de badges zelf te beletteren wanneer u bijvoorbeeld nieuwe werknemers aanneemt. Mocht u nog vragen hebben over de bedrukkingsmogelijkheden, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord! Wilt u voordat u gaat bestellen duidelijkheid hebben? Vraag dan geheel vrijblijvend een sample en een offerte aan. Zo weet u wat u betaalt en wat u koopt! Zodoende zorgen wij ervoor dat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan.

Budget naambadges snel geleverd

De gepersonaliseerde naamkaartjes worden altijd snel geleverd. Heeft u een spoedopdracht? Laat het ons weten en wij zorgen voor een spoedlevering. U kunt de gewenste kaarthouders met bedrukking online bestellen via onze webshop. Heeft u graag hulp bij het bestellen van uw bedrukte artikelen? U kunt onze specialisten telefonisch bereiken, via e-mail of via de online chat. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment aan budget naambadges. Zo hebben wij goedkope naamkaarthouders met lanyard, flexibele kaarthouders met bedrukking en transparante insteekhoesjes. 

Bel mij terug!
Advies nodig?