Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Soort sluiting
Individuele naam
Prijs

Houten naambadges met bedrukking


HOUTEN NAAMBADGE MET OPDRUK

Houten badge

Een houten naambadge met opdruk van uw logo zorgt behalve voor een goede herkenbaarheid voor meer naamsbekendheid. U kunt houten naambadges eenvoudig online bestellen bij badgewereld.be, wij zorgen voor de bedrukking van uw logo of een slogan. Met een houten naambadge straalt u uit dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Deze houten badge is een echt visitekaartje voor uw bedrijf. 

Houten Badge met opdruk

De houten badges met opdruk zijn zeer geschikt als promotiemateriaal. Wilt u dat uw bedrijf goed zichtbaar is tijdens een beurs of op de werkvloer? De badges zijn beschikbaar in 2 verschillende varianten, zowel rechthoekig als ovaal. Een opdruk in 1 tot 4 kleuren, of een full color print op de houten naambadge is mogelijk.

Houten badge bestellen

U kunt natuurlijk direct de gewenste houten naamplaatjes online bestellen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte te ontvangen.
Hebt u een staal / proefbadge nodig?? Dan sturen we die graag gratis toe.
Zo ervaart u zelf het effect van een houten naambadge. Bent u tevreden over het toegestuurde sample dan kun u heel eenvoudig de houten bedrukte badge online bestellen bij badgewereld.be

Bel mij terug!
Advies nodig?