Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Soort sluiting
Polar 30 print vellen
Polar 35 print vellen
Prijs

Kunststof badges met logo

Kunststof naambadges met logo

Opzoek naar kunststof naambadges met logo voor uw bedrijf? Bij badgewereld treft u een ruim assortiment van naambadges aan. Met onze kunststof naambadges heeft u niet alleen de optie de badges zelf te beletteren maar kunt u de badges ook laten voorzien van een bedrukking die past bij uw wensen en huisstijl van het bedrijf. Wij bieden voor u de opties om de kunststof badges te voorzien van een bedrukking naar keuze, zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens, -logo, of zelfs een plaatje op de naambadges laten zetten. Deze naambadges van kunststof zijn erg gemakkelijk in gebruik.

Kunststof naambordjes bestellen

Als u een keuze heeft kunnen maken, kunt u heel eenvoudig de kunststofnaambordjes online bestellen. Aan de rechterzijde van de afbeelding kunt u de gewenste kleur uitkiezen, aangeven of u het naambordje bedrukt of onbedrukt wenst te ontvangen, kiezen of u wel of geen printvellen wilt mee bestellen en als laatste het aantal. Wanneer u alle stappen heeft gevolgd, ziet u onderaan de prijs die u betaald voor het kunststofnaambordje. U kunt bij ons uw naambordje in grote en kleine aantallen bestellen. Wanneer u vragen heeft over de bestelmogelijkheden van de kunststofnaambordjes of een andere optie, neem dan contact met ons op. wij zijn bereikbaar via mail, chat of telefonisch.

Kunststof naambordjes, een bewuste keuze!

Door de combinatie van verschillende kleuren, soorten en maten badges zien onze badges er altijd professioneel en exclusief uit. Deze badges zijn gemaakt van een combinatie kunststof en metaal, waardoor ze een stuk steviger zijn dan de badges die enkel zijn gemaakt van Kunststof. Dit zorgt ervoor dat de badges langer meegaan en dat is goed voor het milieu. Daarnaast zijn de naambadges gemakkelijk te hergebruiken. U kunt eenvoudig het plexiglasglaasje verwijderen om een nieuwe naam of functie te plaatsen op het kunststofnaambordje. Dus voor al uw badges, bent u bij badgewereld.nl aan het juiste adres!

Bel mij terug!
Advies nodig?