Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 5 van 5 resultaten

1 - 5 van 5 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Metalen naambadges

Voor al uw metalen badges bent u bij badgewereld.nl aan het juiste adres! De metalen badges zijn van een hoge kwaliteit en gaan daardoor erg lang mee, op deze manier hoeft u ze zelden te vervangen. Tevens ziet u de badges terug in vele verschillende werkvelden. Van de supermarkt tot het ziekenhuis overal komt u naambadges tegen. De badges zijn bestelbaar met verschillende sluitingen. Zo kunt u kiezen voor een standaard magneet, een extra sterke magneet of een pinsluiting. Al onze badges zijn makkelijk te beletteren. Door het professionele design van de badges zal uw bedrijf een goede indruk achter laten bij alle klanten en relaties. Bij Badgewereld bieden wij u vele verschillende mogelijkheden op het gebied van metalen badges. Voor het complete aanbod kunt u een kijkje nemen op onze website. Wilt u vooraf weten waar u aan toe bent? Vraag dan een sample en een offerte aan! Zo weet u precies wat u besteld en wat de badges gaan kosten.

Meer lezen >

Metalen naambadges bedrukken

Bij badgewereld heeft u de mogelijkheid om uw badges geheel naar wens te laten ontwerpen. U kunt de badges zo laten ontwerpen dat deze perfect passen bij uw bedrijf. Bij badgewereld heeft u de optie om uw eigen logo, tekst of een andere belettering op de badges te laten plaatsen. Heeft u vragen over de verschillende bedrukkingsmogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via de mail, chat of telefoon. De badges zijn volledig recyclebaar en dat zorgt ervoor dat u ook nog eens bijdraagt aan een goed milieu. Tevens kunt u onze badges ook nog altijd zelf beletteren, wanneer u bijvoorbeeld nieuwe medewerkers krijgt.

Meer lezen >

Metalen naambadges met logo

Door de combinatie van verschillende kleuren, soorten en maten badges zien onze badges er altijd professioneel en exclusief uit. Deze badges zijn gemaakt van metaal. Hierdoor zijn onze badges een stuk steviger dan de badges die enkel zijn gemaakt van metaal. Dit zorgt ervoor dat de badges langer meegaan en dat is goed voor het milieu. Daarnaast zijn de naambadges gemakkelijk te recyclen omdat je bijna alle onderdelen uit elkaar kunt halen. De badges kunt u bestellen in zowel een kleine als een grote oplage. Dus voor al uw badges, bent u bij badgewereld.nl aan het juiste adres!

Meer lezen >

Meer lezen >