Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Soort sluiting
Polar 30 print vellen
Polar 35 print vellen
Prijs

METALEN BADGES BEDRUKKEN

Metalen naambadge

Onze bedrukte metalen naambadges  kunnen gebruikt worden op kleding en zijn stijlvol én gemakkelijk opnieuw te gebruiken. De metalen badges zijn er in verschillende afmetingen te verkrijgen van 2,0 cm., 2,5 cm. tot 3,0 cm. hoog. De breedte is 7,0 cm. Je kunt behalve een pinsluiting kiezen voor een metalen naambadge met magneet of een extra sterke magneet. De magneet hecht zich aan de kleding, maar zal deze niet beschadigen. Met een metalen naambadge voorziet u uw medewerkers altijd van een professionele uitstraling.

Metalen Polar naambadges met inlay

Met de metalen Polar naambadge kunt de naambadges helemaal naar wens ontwerpen. Ze zijn heel eenvoudig aan te passen. Met deze herbruikbare Polar naambadge spaart u het milieu aangezien deze naambadges steeds opnieuw te gebruiken zijn. De naambadges bestaan uit verschillende onderdelen. Ertussen geklemd zit een label dat bedrukt kan worden en dat eenvoudig te verwijderen is. Zo kan een Polar naambadge met inlay gemakkelijk worden aangepast.

Metalen badges met opdruk online bestellen

Bij badgewereld.be kun je metalen naambadges met opdruk heel eenvoudig online bestellen. Badgewereld is een zeer ervaren professionele leverancier van gepersonaliseerde, kwalitatief hoogwaardige gepersonaliseerde naambadges in alle soorten en maten. Ruim 25 jaar ervaring in het bedrukken van naambadges staat garant voor een top eindresultaat. Badgewereld.be staat garant voor een kwaliteitsproduct van wereldklasse! Dus voor al uw metalen badges, is badgewereld.be het juiste adres voor u!

Bel mij terug!
Advies nodig?