Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Skipashouders

Badgewereld is een van de grootste leveranciers van persoonlijke naambadges. Wij kunnen compleet naar uw wens naambadges en houders voorzien van een persoonlijke bedrukking. Wilt u een kunststof badgehouder of een metalen skipashouder? In onze webshop vindt u ons compleet assortiment aan te bedrukken naambadges, badgehouders en naamkaartjes. Al onze artikelen zijn tegen een lage prijs te personaliseren naar wens. Wij zijn al jarenlang ervaren op het gebied van promotionele artikelen en kunnen u daarom zeer scherpe prijzen bieden. Bij ons geldt hoe meer stuks u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs wordt. Bij ons kunt u gemakkelijk producten met elkaar vergelijken door gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen via de webshop. Daarnaast kunnen wij u een sample leveren.

Meer lezen >

Skipashouders bedrukken

De badgehouders kunt u bestellen in diverse kleuren. Ga voor de kleur die uw bedrijf of promotionele actie het beste promoot! Het personaliseren van de badgehouders kan door middel van een kleuren bedrukking of door middel van een doming. Bij de doming wordt er een harslaag aangebracht waardoor de bedrukking beschermd wordt tegen krassen. De 3d gecoate sticker zorgt voor een uniek effect dat uw bedrijfsgegevens nog beter eruit laat springen. Dit maakt de badgehouder een ideale reclamedrager, perfect in te zetten als give-away tijdens beurzen en evenementen. Wij doen er alles aan om de badgehouders met logo zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. Zijn onze korte levertijden toch te lang voor u, dan kunt u gebruik maken van een spoedlevering.

Meer lezen >

Skipashouders met doming

Heeft u graag hulp bij het zoeken naar de perfecte badgehouder? Laat ons uw wensen horen en aan de hand van uw ideeën, doelgroep en beschikbaar budget zullen wij diverse modellen voorstellen. Bij ons kiest u automatisch voor kwaliteit. Wij kunnen alle badgehouders bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam voor een professionele uitstraling. Zorg ervoor dat uw bedrijfsgegevens goed in zicht zijn zodat uw logo onder veel ogen komt en uw bedrijf nog lange tijd onder de aandacht zal blijven. Daarnaast zorgen de badgehouders voor uniformiteit en herkenning. Wij hebben naamkaartjes en bedrukte kaarthouders voor iedere gelegenheid en voor elke toepassing!

Meer lezen >

Meer lezen >